Kennel Boxertrollet

Dette er oss

Vi bor på Haga i Nes Kommune Akershus.Der har vi ett lite Småbruk med hest og god tumleplass.Vi er en familie med 3 barn,2 jenter og en gutt som er født 02,03 og 07.Benedicte er eldst,så Pia Victoria og Oliver Martin.
Mannen min heter Bernt Eirik S.Søvdsnes,og hans lidenskap er å gå tur i skogen med hundene våre. Han elsker også alle typer for fiske,og er å finne i vannet eller ved sjøer så ofte han har annledning.Hans yrke er Kaptein på offshore båt,så han er hjemme 4-5 uker og borte 4-5 uker. Dette passer veldig bra for oss,da jeg har hvert hjemme i noen år med barna. Bernt har også hatt hund,en Golden Retriver som han fikk i konfirmasjonsgave.
Jeg er Nina Frafjord Søvdsnes,og har hatt hund nesten hele mitt liv. Min første hund som voksen var en blanding av Border Colli og Engelsk Setter og het Pelle. Han døde desverre 10 år gammel av kreft 5 dager før Benedicte ble født,men er i våre hjerter enda.
Det skulle gå 4 år før vi var så heldig og fikk vår hjerteknuser Bexmas Darwin(Pomba),hos en flott oppdretter i Malvik.Bente og Magne har hvert til god hjelp og er flotte mennesker som har blitt gode venner av oss.
I juni 2008 var vi i Trondheim på utstilling,og da hadde jeg plutselig en søt lita tispe med meg hjem i bilen.Dette er Bexmas Geri,som jeg skulle være forvert til,men som ende opp som nytt familiemedlem.
Da fant jeg ut at dette kunne bli roten til en flott begynnelse som oppdretter,og søkte kennelklubben om Kennel navn.Den endelige godkjennelsen kom i slutten av juni 2009.